Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/koloqcfb/koloneli.com/wp-includes/functions.php on line 5229
Life of Pi (2012) – Koloneli
Koloneli

Life of Pi (2012)

[video_lightbox_youtube video_id=”j9Hjrs6WQ8M” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

Pas vendosjes për të shitur kopshtin zoologjik të tyre në Indi dhe për të shkuar në Kanada, Santosh dhe Gita Patel bordin e një anije me djemtë dhe disa kafshë të mbetura. Tragjedia godet kur një stuhi e tmerrshme zhytet anija, duke lënë djalin adoleshent të Patelsit, Pi (Suraj Sharma), si i vetmi mbijetues njerëzor. Megjithatë, Pi nuk është vetëm; një tigër i frikshëm bengal ka gjetur gjithashtu strehë në bordin e shpëtimit. Ndërsa ditët kthehen në javë dhe javë kalojnë në muaj, Pi dhe tigri duhet të mësojnë të besojnë njëri-tjetrin nëse të dyja janë të mbijetojnë.

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed