Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/koloqcfb/koloneli.com/wp-includes/functions.php on line 5229
Out of Liberty (2019) – Koloneli
Koloneli

Out of Liberty (2019)

[video_lightbox_youtube video_id=”jB2SBPSAirs” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

Dimri 1839. LIRIA, MISSOURI. Burgosësi lokal, Samuel Tillery (Jasen Wade) ka për detyrë të vëzhgojë burrat më të kërkuar të Misurit, ndërsa ata presin dëgjimin e tyre të ardhshëm. E kapur midis përpjekjeve të rritura të Missourians lokale për të larguar të burgosurit, dhe përpjekjet e dëshpëruara të të burgosurve për të mbijetuar, Tillery është shtyrë përtej asaj që çdo avokat mund të durojë

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed