Koloneli

The Lighthouse (2019)

[video_lightbox_youtube video_id=”Hyag7lR8CPA” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]


Dy rojtarë të farave përpiqen të ruajnë mendjen e tyre ndërsa jetojnë në një ishull të largët dhe misterioz të Anglisë së Re në vitet ’90.


Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed