Koloneli

Vice (2018)

[video_lightbox_youtube video_id=”aSGFt6w0wok” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

___________________________________________________________________________
Historia e Dick Cheney, një burokrat i Uashingtonit, i cili në heshtje mori një fuqi të jashtëzakonshme si zëvendës president i George W. Bush, duke riorganizuar vendin dhe globin me pasoja që ende i ndjejmë edhe sot…
____________________________________________________________________________

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed