Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/koloqcfb/koloneli.com/wp-includes/functions.php on line 5229
Whiplash (2014) – Koloneli
Koloneli

Whiplash (2014)

[video_lightbox_youtube video_id=”7d_jQycdQGo” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

Andrew Neiman (Miles Teller) është një baterist ambicioz i xhazit, në kërkim të rritjes në krye të konservatorit të muzikës së tij elitare. Terence Fletcher (J.K. Simmons), një instruktor i njohur për metodat e tij të tmerrshme të mësimdhënies, zbulon Andrew dhe e transferon bateristin që aspirojnë në xhazin e lartë të xhazit, përgjithmonë duke ndryshuar jetën e të riut. Por, pasioni i Andrew për të arritur përsosmërinë shpejt fillon të jetë në obsesion, pasi mësuesi i pamëshirshëm e shtyn atë në prag të aftësisë dhe mendjes së tij.

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed