Koloneli

Blue Valentine (2010)

[video_lightbox_youtube video_id=”pVj8dveISg0″ width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

________________________________________________________________________
Dean (Ryan Gosling) dhe Cindy (Michelle Williams) jetojnë një jetë të qetë në një lagje modeste. Për vëzhguesin rastësor, gjithçka duket normale, nëse paksa e nënshtruar. Por një ekzaminim më i afërt zbulon një çift të kapur në një spirale në rënie. Ata duket se e kanë botën në këmbët e tyre në fillim të marrëdhënies. Sidoqoftë, mungesa e ambicies dhe tërheqja e saj në vetë-përthithje shkaktojnë çarje potencialisht të pakthyeshme në martesën e tyre.
________________________________________________________________________

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed