Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/koloqcfb/koloneli.com/wp-includes/functions.php on line 5229
Dogtooth (2009) – Koloneli
Koloneli

Dogtooth (2009)

[video_lightbox_youtube video_id=”kuyFxZ5OHIM” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

_______________________________________________________________________
Një baba kontrollues dhe manipulues (Christos Stergioglou) e mbyll tre pasardhësit e tij të rritur në një gjendje fëmijërie të përhershme duke i mbajtur ata të burgosur brenda kompleksit familjar të varfër. Fëmijët janë të mërzitur me lot, pavarësisht nga shqetësimet si Christina (Anna Kalaitzidou), një punonjëse e babait të tyre që bën vizita të rregullta për shërbimin seksual të djalit (Hristos Passalis). Gjithnjë e më tepër kurioz për botën e jashtme, vajza e vjetër (Aggeliki Papoulia) nxit një plan për të shpëtuar.
_______________________________________________________________________

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed