Koloneli

Fifty Shades of Grey(2015)

[video_lightbox_youtube video_id=”SfZWFDs0LxA” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]
__________________________________________________________________________
Anastasia është një studente në prag të diplomimit në letërsinë angleze. Kur mikesha e saj Kejt, i kërkon që ta zëvendësojë për një intervistë me Kristjan Grej, një biznesmen të fuqishëm, ajo pranon pavarësisht ngarkesës në universitet. Intervista e saj nuk kufizohet vetëm në pyetjet e sugjeruara nga mikesha e saj duke nxitur kështu kureshtjen e Kristjanit. Të dy fillojnë të takohen dhe Anastasia kupton se ai është një burrë misterioz, shkëlqimi i të cilit fsheh sekrete, por sidomos shije erotike dhe praktika seksuale të dyshimta.
__________________________________________________________________________

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed