Koloneli

Lie with Me (2005) +18

[video_lightbox_youtube video_id=”X_lZsadY9XE” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

________________________________________________________________________
Torontonianët Promiscuous Leila (Lauren Lee Smith) dhe David (Eric Balfour) takohen në një klub nate dhe kanë kimi të menjëhershme. I tërhequr nga seksualiteti i saj i shfrenuar, David e lë të dashurën e tij për të ndjekur një marrëdhënie të rastësishme, por të fortë mishi me Leilën. Ndërsa prindërit e Leilës shkojnë drejt divorcit dhe Davidi bëhet një prani gjithnjë e më e ngjeshur në jetën e saj, ajo lufton me frikën e saj të gjymtuar nga intimiteti emocional dhe mashtron për pasojat e hyrjes në një marrëdhënie të kryer.
________________________________________________________________________

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed