Koloneli

Love (2005) +18

[video_lightbox_youtube video_id=”EDzuG0UrQ2g” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

________________________________________________________________________
Dashuria është një film arti dramë erotik i vitit 2015, i shkruar dhe drejtuar nga Gaspar Noé. Filmi shënoi sipërmarrjen e katërt regjisoriale Noé-s pas një hendeku prej pesë vjetësh. Ajo kishte premierën e saj në Festivalin e Filmit në Kanë 2015 dhe u publikua në 3D.
________________________________________________________________________

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed