Koloneli

Sezoni 8 – Episoda 2

[video_lightbox_youtube video_id=”rlR4PJn8b8I” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

___________________________________________________________________________
Shfaqja e dy familjeve të fuqishme – mbreti dhe mbretëreshat, kalorësit dhe renegatët, gënjeshtarët dhe burrat e ndershëm – duke luajtur një lojë vdekjeprurëse për kontrollin e Shtatë Mbretërive të Westeros dhe për t’u ulur në Fronin e Hekurt.
____________________________________________________________________________

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed