Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/koloqcfb/koloneli.com/wp-includes/functions.php on line 5229
Sezoni 8 – Episoda 4 – Koloneli
Koloneli

Sezoni 8 – Episoda 4

[video_lightbox_youtube video_id=”ksTqLXLUvQ4″ width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

_____________________________________________________________
Shfaqja e dy familjeve të fuqishme – mbreti dhe mbretëreshat, kalorësit dhe renegatët, gënjeshtarët dhe burrat e ndershëm – duke luajtur një lojë vdekjeprurëse për kontrollin e Shtatë Mbretërive të Westeros dhe për t’u ulur në Fronin e Hekurt.
___________________________________________________________

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed