Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/koloqcfb/koloneli.com/wp-includes/functions.php on line 5229
The King (2019) – Koloneli
Koloneli

The King (2019)

[video_lightbox_youtube video_id=”svVykTznk9Q” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

________________________________________________________________________
Hal, princi i fort dhe trashëgimtari i fronit anglez, është kurorëzuar Mbreti Henry V pasi vdiq babai i tij tiran. Tani mbreti i ri duhet të lundrojë në politikat e pallateve, luftën që la i ati i tij dhe vargjet emocionale të jetës së tij të kaluar.
________________________________________________________________________

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed