Koloneli

The Report (2019)

[video_lightbox_youtube video_id=”Jmzl3K4P-G4″ width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

Punonjësi i Senatit idealist Daniel J. Jones, i ngarkuar nga shefi i tij të drejtojë një hetim në programin e ndalimit dhe marrjes në pyetje të CIA-s, zbulon sekretet tronditëse.

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed