Koloneli

Wild (2014)

[video_lightbox_youtube video_id=”tn2-GSqPyl0″ width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

Cheryl Strayed (Reese Witherspoon), e shtyrë në buzë nga humbja e nënës së saj të dashur (Laura Dern), shpërbërja e martesës së saj dhe një zhytje kokëfortë në sjellje vetëshkatërruese, merr një vendim për të ndalur spiralin e saj në rënie dhe për ta kthyer jetën e saj së bashku përsëri. Me asnjë përvojë të jashtme, një shpinës të rëndë dhe pak tjetër për të shkuar, por vullnetin e saj, Cheryl vendos vetëm për të ecur në Paqësor Crest Trail – një nga shtigjet më të gjata dhe më të vështira të vendit.

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed