Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/koloqcfb/koloneli.com/wp-includes/functions.php on line 5229
Home example 3 – Koloneli
Koloneli

Ballkoni (2013)

[video_lightbox_youtube video_id=”KaDWCQOvk5k” width=”640″ height=”480″ anchor=”;] Jetoni, një djalë 10-vjeçar është ulur në buzë të një ballkoni në katin e 4-të. Fqinjët dhe...

The Shining (1980)

[video_lightbox_youtube video_id=”13562192″ width=”640″ height=”480″ anchor=”;] Një familje shkon në një hotel të izoluar në dimër ku një prezencë e keqe shpirti ndikon në dhunë...

Glass (2019)

[video_lightbox_youtube video_id=”95ghQs5AmNk” width=”640″ height=”480″ anchor=”;] Garda E sigurisë David Dan përdor aftësitë e tij të mbinatyrshme për të gjetur Kevin Uendell...

Gretel & Hansel (2020)

[video_lightbox_youtube video_id=”6ZgkHjpUM8w” width=”640″ height=”480″ anchor=”;] Shumë kohë më parë në një fshat të largët përrallash, një vajzë e re e çon vëllain e saj të...

Like a Boss (2020)

[video_lightbox_youtube video_id=”9ESkyRFEso4″ width=”640″ height=”480″ anchor=”;] Me dëshirën për të shpëtuar biznesin e tyre, dy shoqe të ngushta vendosin të bashkëpunojnë me...

Guns Akimbo (2019)

[video_lightbox_youtube video_id=”JggpSpqxS6I” width=”640″ height=”480″ anchor=”;] Pasi ngatërrohet padashje me një grup vrasësish të çmendur Majls mbështetet në aftësitë e tij...

Sezoni 4 – Episodi 1

Një burrë inteligjent me emrin Profesor, ka realizuar me bandën e tij një vjedhje të Bankës së Spanjës. Gjërat nxehen brenda bankës kur duhet të merret vendimi për të shpëtuar jetën e njërit prej tyre.

Bayonet (2018)

[video_lightbox_youtube video_id=”8hSvazCgPlA” width=”640″ height=”480″ anchor=”;] Migel “Bajoneta” Galindez, një bokser në pension pas një veprimtarie tronditëse në...

Most popular

Most discussed