Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/koloqcfb/koloneli.com/wp-includes/functions.php on line 5229
Draug (2018) – Koloneli
Koloneli

Draug (2018)

[video_lightbox_youtube video_id=”YAGWhPfiZdU&t” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

________________________________________________________________________
Në shekullin e 11-të një misionar diku në pyjet e mëdha që kufizojnë pjesët veriore të Suedisë. Disa herojn duan ta shpëtojn dhe ta gjejn Nanna, një grua e re në misionin e saj të parë të vërtetë dhe kthimi i saj i parë në pjesën e vendit ku lindi. Por ajo që do të gjejnë thellë brenda atyre pyjeve është diçka tjetër plotësisht. Diçka e errët. Diçka e lashtë. Diqka e keqe.
________________________________________________________________________

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed