Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/koloqcfb/koloneli.com/wp-includes/functions.php on line 5229
Gretel & Hansel (2020) – Koloneli
Koloneli

Gretel & Hansel (2020)[video_lightbox_youtube video_id=”6ZgkHjpUM8w” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]


Shumë kohë më parë në një fshat të largët përrallash, një vajzë e re e çon vëllain e saj të vogël në një pyll të errët në kërkim të dëshpëruar të ushqimit dhe punës, vetëm për të penguar një varg me ligësi të tmerrshme.


Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed