Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/koloqcfb/koloneli.com/wp-includes/functions.php on line 5229
The Curse of La Llorona (2019) – Koloneli
Koloneli

The Curse of La Llorona (2019)

[video_lightbox_youtube video_id=”uOV-xMYQ7sk” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

___________________________________________________________________________
Duke injoruar mbifuqinë e një mamaje problematike e dyshuar për rreziqe ndaj fëmijëve, një punojëse sociale dhe fëmijët e saj të vegjël do të varen shumë shpejt nga një fushë e frikshme mbinatyrore.
____________________________________________________________________________

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed