Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/koloqcfb/koloneli.com/wp-includes/functions.php on line 5229
The Exorcist (1973) – Koloneli
Koloneli

The Exorcist (1973)

[video_lightbox_youtube video_id=”YDGw1MTEe9k” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

_______________________________________________________________________
Kur një vajzë adoleshente është pushtuar nga një shpirt misterioz, nëna e saj duhet të kërkoj ndihmën nga dy priftërinë për t’ia shpëtuar vajzën. (+18 Kujdes ka shum Skena te Frikshme dhe Cilsohet si një ndër filmat më të frikshëm te gjitha kohravë)
_______________________________________________________________________

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed