Koloneli

THE WIND (2019)

[video_lightbox_youtube video_id=”68C7fALxmPU” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]
________________________________________________________________________

Një e keqe e padukshme e bën homesteadin në këtë tronditje, përrallë folklorike të çmendurisë, paranojës dhe terrorit tjetër. Lizzy (Caitlin Gerard) është një frontierë e ashpër dhe e shkathët që vendos një shtrirje të largët të tokës në kufirin amerikan të shekullit të 19-të. I izoluar nga qytetërimi në një shkretëtirë të shkretë ku era kurrë nuk ndalon të ulet, ajo fillon të ndiejë një prani të keqe që duket se bartë vetë vendin, një tmerr të madh që burri i saj (Ashley Zukerman) e hedh poshtë si bestytni. Kur një çift i sapomartuar arrin në një fermë aty pranë, prania e tyre përforcon frikën e Lizzy, duke vënë në lëvizje një zinxhir tronditës të ngjarjeve. Përzierja me mjeshtëri vizatime të bezdisshme me dizajn të tingullit të tingullit të zhurmës, drejtori Emma Tammi ngjall një botë të perënduar, në të cilën forcat e natyrës vijnë të gjallë me kërcënim drithërues.
________________________________________________________________________

 

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed