Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/koloqcfb/koloneli.com/wp-includes/functions.php on line 5229
Wrong Turn 6: Last Resort (2014) – Koloneli
Koloneli

Wrong Turn 6: Last Resort (2014)

[video_lightbox_youtube video_id=”FNTuLiwGk64″ width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

________________________________________________________________________
Një trashëgimi e papritur dhe e mistershme sjell Denin dhe shokët e tij tek Hobb Springs, një vend i harruar thellë në Virxhinian Perëndimore. Hobb Springs është nën kontrollin e kujdesshëm të Xheksonit dhe Sellit, një çift i çuditshëm që e njoftojnë Denin me trungun e familjes së tij të cilët ai si kishte njohur kurrë. Shumë shpejt, Deni do të duhet të zgjedh në mes miqve dhe familjes.
________________________________________________________________________

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed