Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/koloqcfb/koloneli.com/wp-includes/functions.php on line 5229
3 Idiots (2009) – Koloneli
Koloneli

3 Idiots (2009)

[video_lightbox_youtube video_id=”xvszmNXdM4w” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

Në kolegj, Farhan dhe Raju formojnë një lidhje të madhe me Rancho për shkak të perspektivës pozitive dhe freskuese të jetës. Vite më vonë, një bast u jep atyre një shans për të kërkuar shokun e tyre të humbur gjatë, ekzistenca e të cilit duket mjaft e pakapshme.

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed