Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/koloqcfb/koloneli.com/wp-includes/functions.php on line 5229
A Christmas Story (1983) – Koloneli
Koloneli

A Christmas Story (1983)[video_lightbox_youtube video_id=”cfjEZ88NHBw” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

Në vitet 1940, një djalë i ri i quajtur Ralphie përpiqet të bindë prindërit e tij, mësuesin e Tij dhe Babagjyshin se arma E Rajdër TË Kuq BB është vërtet dhurata e përsosur Për Krishtlindje.

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed