Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/koloqcfb/koloneli.com/wp-includes/functions.php on line 5229
Ballkoni (2013) – Koloneli
Koloneli

Ballkoni (2013)[video_lightbox_youtube video_id=”KaDWCQOvk5k” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]


Jetoni, një djalë 10-vjeçar është ulur në buzë të një ballkoni në katin e 4-të. Fqinjët dhe kalimtarët, të tmerruar nga kjo situatë, thërrasin për ndihmë policinë dhe zjarrfikësit. Por situata bëhet shpejt e pakontrollueshme.


Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed