Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/koloqcfb/koloneli.com/wp-includes/functions.php on line 5229
Grown Ups (2010) – Koloneli
Koloneli

Grown Ups (2010)

[video_lightbox_youtube video_id=”e01NVCveGkg” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

Një njeri i vetëm që pi shumë. Një baba me tre vajza që ai rrallë sheh. Një djalosh i cili është mbipeshë dhe i papunë. Një femër-pecked househusband. Një agjent i suksesshëm Hollivudi u martua me një stilist. Çfarë kanë këto pesë burra të përbashkët? Ata kanë luajtur për të njëjtin ekip basketbolli në shkollë. Tani trajneri i tyre i mëparshëm ka vdekur dhe ata janë ribashkuar në funeralin e tij. A do të rizbulojë grupi lidhjet e vjetra?

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed