Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/koloqcfb/koloneli.com/wp-includes/functions.php on line 5229
Holmes & Watson (2018) – Koloneli
Koloneli

Holmes & Watson (2018)

[video_lightbox_youtube video_id=”brjkpRBpFnc&t” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]
______________________________________________________________________
Detektivi Sherlok Holms dhe Dr. Xhon Uatsoni bashkojnë forcat për të hetuar një vrasje misterioze në Buckingham Palace. Duket çështje e lehtë, pasi të gjitha shenjat të çojnë te Xhejms Moriarti, por shumë shpejt, Sherloku do të nisë të dyshojë te një njeri që e ka shumë afër… Kush është ai që e njeh aq mirë dhe që tallet me të? A do të kapet vrasësi para se mbretëresha të bëhet viktima e tij e ardhshme?
_______________________________________________________________________

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed