Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/koloqcfb/koloneli.com/wp-includes/functions.php on line 5229
Impractical Jokers: The Movie (2020) – Koloneli
Koloneli

Impractical Jokers: The Movie (2020)[video_lightbox_youtube video_id=”PohdpOp-JFE” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]


Historia e një incidenti poshtërues të shkollës së mesme nga 1992 që dërgon Shakaxhinjtë Jopraktikë në rrugën që konkurojnë në sfidat e kamerës së fshehur për shansin për të kthyer mbrapsht orën dhe për të shpenguar tre nga katër shakaxhinjtë.


Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed