Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/koloqcfb/koloneli.com/wp-includes/functions.php on line 5229
Inside Out (2015) – Koloneli
Koloneli

Inside Out (2015)

[video_lightbox_youtube video_id=”yRUAzGQ3nSY” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

___________________________________________________________________________
Riley (Kaitlyn Dias) është një vajzë e lumtur, e hijshme 11-vjeçare Midwestern, por bota e saj kthehet me kokë poshtë kur ajo dhe prindërit e saj shkojnë në San Francisko. Emocionet e Riley – të udhëhequr nga Joy (Amy Poehler) – përpiqen ta udhëzojnë atë përmes kësaj ngjarjeje të vështirë, që ndryshon jetën. Sidoqoftë, stresi i kësaj lëvizje sjell Frymën (Phyllis Smith) në ballë. Kur gëzimi dhe trishtimi përfshihen pa dashje në largësinë e mendjes së Riley, emocionet e vetme që mbeten në Shtabin janë: Zemërimi, Frika dhe Mjerimi.
____________________________________________________________________________

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed