Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/koloqcfb/koloneli.com/wp-includes/functions.php on line 5229
Like a Boss (2020) – Koloneli
Koloneli

Like a Boss (2020)[video_lightbox_youtube video_id=”9ESkyRFEso4″ width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]


Me dëshirën për të shpëtuar biznesin e tyre, dy shoqe të ngushta vendosin të bashkëpunojnë me një ndërrmarrje të fuqishme, drejtuesja e të cilës fillon të ndërhyjë dhe të kritikojë duke vënë në provë miqësinë e tyre.


Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed