Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/koloqcfb/koloneli.com/wp-includes/functions.php on line 5229
Love, Simon (2018) – Koloneli
Koloneli

Love, Simon (2018)

[video_lightbox_youtube video_id=”ykHeGtN4m94″ width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

__________________________________________________________________________
Gjithkush meriton një histori të madhe dashurie, por për 17-vjeçarin Simon Spier, është pak më e komplikuar. Ai nuk i ka treguar familjes ose miqve të tij se është homoseksual, dhe ai nuk e njeh identitetin e shokut të klasës anonime që ai ka rënë për në internet. Zgjidhja e të dyja çështjeve dëshmon qesharake, tmerruese dhe ndryshon jetën.
____________________________________________________________________________

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed