Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/koloqcfb/koloneli.com/wp-includes/functions.php on line 5229
Noelle (2019) – Koloneli
Koloneli

Noelle (2019)

[video_lightbox_youtube video_id=”DBDnQkQUTGU” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

________________________________________________________________________
Vajza e Kris Kringle është plot shpirt me Krishtlindje dhe argëtim festash, por uron që ajo të mund të bënte diçka “të rëndësishme” si vëllai i saj i dashur Nick, i cili do të marrë përsipër nga babai i tyre këtë Krishtlindje.
________________________________________________________________________

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed