Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/koloqcfb/koloneli.com/wp-includes/functions.php on line 5229
Sex Is Zero (2002) – Koloneli
Koloneli

Sex Is Zero (2002)

[video_lightbox_youtube video_id=”8QZj_K4HFz0″ width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]


Në një universitet koreano-Jugor shumica e studentëve janë të zënë duke kaluar një kohë të mirë. Një 28 vjeqar. dhe miqtë e tij të eksituar futen gjithmonë në situata qesharake. Atij i pëlqen një vajzë shumë më e re, e bukur, por asaj i pëlqen dikush tjetër.


Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed