Koloneli

Ted (2012)

[video_lightbox_youtube video_id=”6h0wTgErTEw” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

Kur John Bennett (Mark Wahlberg) ishte një djalë i vogël, ai bëri një dëshirë që Ted (Seth MacFarlane), ariu i tij i dashur me pelushi të vinte në jetë. Tridhjetë vjet më vonë, Ted i urryer është ende shoku i vazhdueshëm i Gjonit, aq shumë sa sharra e Lori (Mila Kunis), e dashura e Gjonit. Megjithëse pakënaqësia e Lorit përkeqësohet nga konsumimi i vazhdueshëm i çiftit të birrës dhe barërave të këqija, ajo nuk është ajo që zhgënjehet më shumë nga Gjoni; mund të duhet ndërhyrja e lodrës së djalërisë së Gjonit për ta ndihmuar atë të rritet në fund.

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed