Koloneli

The Addams Family (2019)

[video_lightbox_youtube video_id=”F7Ug863S8dQ” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]


Familja ekskluzivisht makabre zhvendoset në një periferi të çuditshme, ku miqësia e së mërkurës Addams me vajzën e një vendas dhe shfaqje konformiste të realitetit lokal, përkeqëson konfliktin midis familjeve.


Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed