Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/koloqcfb/koloneli.com/wp-includes/functions.php on line 5229
The Wolf of Wall Street (2013) – Koloneli
Koloneli

The Wolf of Wall Street (2013)

[video_lightbox_youtube video_id=”iszwuX1AK6A” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

Në vitin 1987, Jordan Belfort (Leonardo DiCaprio) merr një nivel hyrjeje në një firmë brokerimi në Wall Street. Deri në fillim të viteve 1990, ndërsa ende në vitet e 20-ta, Belfort themeloi firmën e tij, Stratton Oakmont. Së bashku me togerin e tij të besuar (Jona Hill) dhe një grup të gëzuar ndërmjetësish, Belforti bën një pasuri të madhe duke mashtruar investitorë të pasur nga miliona. Sidoqoftë, ndërsa Belfort dhe shokët e tij marrin pjesë në një bërthamë hedoniste të seksit, drogës dhe trillimeve, KSHZ dhe FBI mbyllen në perandorinë e tij të tepërt.

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed