Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/koloqcfb/koloneli.com/wp-includes/functions.php on line 5229
We’re the Millers (2013) – Koloneli
Koloneli

We’re the Millers (2013)

[video_lightbox_youtube video_id=”0Vsy5KzsieQ” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

Tregtar i vogël i avullit David (Jason Sudeikis) mëson rrugën e vështirë që asnjë vepër e mirë të mos pendohet; duke u përpjekur për të ndihmuar disa adoleshencë, ai është kërcyer nga banditë dhe humbet paratë e tij dhe fsheh. Tani, David është në borxh të madh ndaj furnizuesit të tij dhe – për të fshirë pastrimin e pastër – ai duhet të shkojë në Meksikë për të marrë dërgesën më të fundit të djalit. Për të përmbushur misionin e tij, Dave harton një plan të pagabueshëm: Ai paketon një familje të rreme në një RV të madh dhe kryeson në jug të kufirit për një fundjavë të egër që është e sigurtë se përfundon me një zhurmë.

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed