Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/koloqcfb/koloneli.com/wp-includes/functions.php on line 5229
American Animals (2018) – Koloneli
Koloneli

American Animals (2018)

[video_lightbox_youtube video_id=”yAhruSwum1c” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

_____________________________________________________________________________
Spencer Reinhard, Warren Lipka, Eric Borsuk dhe Chas Allen janë katër miq të cilët jetojnë një ekzistencë të zakonshme në Kentaki. Pas një vizite në Universitetin e Transilvanisë, Lipka vjen me idenë për të vjedhur librat më të rrallë dhe më të vlefshëm nga biblioteka e shkollës. Si një nga artet më të guximshme në historinë e SHBA fillon të shpaloset, burrat pyeten nëse përpjekjet e tyre për të futur eksitim dhe qëllimin në jetën e tyre janë thjesht përpjekje të gabuara për të arritur ëndrrën amerikane.
____________________________________________________________________________

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed