Koloneli

El Camino: A Breaking Bad Movie (2019)

[video_lightbox_youtube video_id=”OWAEWw-sM_I” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

________________________________________________________________________
Një Film i Breaking Bad ribashkon tifozët me Jesse Pinkman (Emmy-fitues Aaron Paul). Në vazhdën e ikjes së tij dramatike nga robëria, Isai duhet të pajtohet me të kaluarën e tij në mënyrë që të krijojë një lloj të ardhme. Ky thriller i kapur është shkruar dhe drejtuar nga Vince Gilligan, krijuesi i Breaking Bad.
________________________________________________________________________

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed