Koloneli

El Chicano (2018)

[video_lightbox_youtube video_id=”HLs-r66dz_4″ width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

________________________________________________________________________
Një palë vëllezër binjakë nga Lindja L.A zgjedhin të jetojnë jetën e tyre ndryshe dhe të përfundojnë në anët e kundërta të ligjit.
________________________________________________________________________

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed