Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/koloqcfb/koloneli.com/wp-includes/functions.php on line 5229
Filth (2013) – Koloneli
Koloneli

Filth (2013)

[video_lightbox_youtube video_id=”uWGhCLu0fZg” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

Familja prehistorike Croods jetojnë në një moment veçanërisht të rrezikshëm në kohë. Patriarku Grug (Nicolas Cage), bashkëshorti i tij, Ugga (Catherine Keener), e bija adoleshente Eep (Emma Stone), djali Thunk (Clark Duke) dhe feisty Gran (Cloris Leachman) mblidhin ushqim gjatë ditës dhe mblidhen së bashku në një shpellë natën. Kur një njeri i shpellave më evoluar me emrin Guy (Ryan Reynolds) arrin në vendin e ngjarjes, Grug është mosbesues, por shpejt bëhet e qartë se Guy është e saktë për shkatërrimin e afërt të botës së tyre.

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed