Koloneli

Green Street Hooligans (2005)

[video_lightbox_youtube video_id=”7s8SeP8kvkg” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

Studenti amerikan i gazetarisë Matt Buckner (Elijah Wood) lëviz me motrën e tij dhe familjen e saj në Londër. Atje ai takon futbollistin huligues Pete Dunham (Charlie Hunnam), i cili e paraqet atë në botën e tij të përafërt fisnore, ku mbështetësit e ekipeve kundërshtare bien ndesh me njëri-tjetrin para dhe pas lojërave. Por zëdhënësi i Pete, Bovver (Leo Gregory), dyshon për motivet e Matt dhe pa dashje rihap një rivalitet vjetor midis vëllait të Pete (Marc Warren) dhe udhëheqësit të një bande rivale (Geoff Bell).

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed