Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/koloqcfb/koloneli.com/wp-includes/functions.php on line 5229
Pulp Fiction (1994) – Koloneli
Koloneli

Pulp Fiction (1994)

[video_lightbox_youtube video_id=”s7EdQ4FqbhY” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

Vincent Vega (John Travolta) dhe Jules Winnfield (Samuel L. Jackson) janë hitmen me prirje për diskutime filozofike. Në këtë film të krimit ultra-hip, multi-strand, storyline e tyre është e ndërthurur me ato të shefit të tyre, gangster Marsellus Wallace (Ving Rhames); gruaja e aktores, Mia (Uma Thurman); boksieri që lufton Butch Coolidge (Bruce Willis); Winston Wolfe (Harvey Keitel) dhe një palë nervore të grabitësve të armatosur, “Pumpkin” (Tim Roth) dhe “Honey Bunny” (Amanda Plummer).

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed