Koloneli

Skin (2019)

[video_lightbox_youtube video_id=”S6g2VMnmFRk” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

_______________________________________________________________________
Një i ri i varfër, i ngritur nga skinheads raciste dhe famëkeq mes supremacistëve të bardhë, i kthen shpinën urrejtjes dhe dhunës për ta transformuar jetën e tij, me ndihmën e një aktivisti të zi dhe gruaja që ai e do.
_______________________________________________________________________

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed