Koloneli

The Highwaymen (2019)

 

[video_lightbox_youtube video_id=”q8odfavYNzU” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

___________________________________________________________________________
Ish Renxhërsat e Teksasit Frenk Hemër dhe Mejni Golt bashkojnë forcat për të kapur të jashtëligjshmit famëkeq Boni Parker dhe Klajd Berou.
____________________________________________________________________________

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed