Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/koloqcfb/koloneli.com/wp-includes/functions.php on line 5229
The Irishman (2019) – Koloneli
Koloneli

The Irishman (2019)

[video_lightbox_youtube video_id=”WHXxVmeGQUc” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

Në vitet 1950, shoferi i kamionit Frank Sheeran përfshihet me Russell Bufalino dhe familjen e tij të krimit në Pensilvani. Ndërsa Sheeran ngjitet në radhët për t’u bërë vrasisi me i njohur, ai gjithashtu shkon të punojë për Jimmy Hoffa – një gangster i fuqishëm i lidhur me krimin e organizuar.

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed