Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/koloqcfb/koloneli.com/wp-includes/functions.php on line 5229
Sezoni 1 – Episodi 1 – Koloneli
Koloneli

Sezoni 1 – Episodi 1

[video_lightbox_youtube video_id=”X4bF_quwNtw” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

___________________________________________________________________________
Luciferi e ka lënë Ferri të marrë një jetë në Tokë. Kur një mik i tij vritet Luciferi bashkon forcat me anën e mirë të ligjit për të zbuluar se kush janë shkelësit dhe t’u japë atyre atë që me të drejtë meritojnë.
____________________________________________________________________________

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed