Notice: register_uninstall_hook was called incorrectly. Only a static class method or function can be used in an uninstall hook. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/koloqcfb/koloneli.com/wp-includes/functions.php on line 5229
Sezoni 1 – Episodi 4 – Koloneli
Koloneli

Sezoni 1 – Episodi 4

[video_lightbox_youtube video_id=”t0Eq7T3I22o” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

___________________________________________________________________________
Në një përpjekje për të kapërcyer përzemërsinë e tij me Chloe, Luciferi vendos që ai duhet ta joshë atë. Ndërkohë, të dy grupohen në një rast të humbur të vajzës dhe Amenadieli përballet me Maze për shqetësimet e tij rreth Luciferit.
____________________________________________________________________________

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed