Koloneli

Sezoni 2 – Episodi 11

[video_lightbox_youtube video_id=”w24vwiotnKA” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

________________________________________________________________________
Lucifer dhe Chloe hetojnë vrasjen e dy prej ish të dashurave Luciferit; Charlotte vazhdon përpjekjen e saj për të manipuluar romancën e Chloe dhe Lucifer.
________________________________________________________________________

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed