Koloneli

Sezoni 2 – Episodi 12

[video_lightbox_youtube video_id=”96f9S5At7bk” width=”640″ height=”480″ anchor=”https://koloneli.com/wp-content/uploads/2019/04/Watch-the-Trailer-button.png”]

________________________________________________________________________
Lucifer dhe Chloe hetojnë kur një vrasës i maskuar helmon studentët e kolegjit; Charlotte i drejtohet Lindës për këshilla për një temë të vështirë.
________________________________________________________________________

Add comment

REKLAMA


REKLAMA


Most popular

Most discussed